lauantai 12. marraskuuta 2016

Salaisen jouluystävän ensimmäinen paketti

Nonniin...herätellääns tätäki taas eloon ennen joulua :D Osallistuin tosiaanki taas salaiseen jouluystävään, oliskohan jo 5:s kerta peräkkäin. Tämä perinne vaan kuuluu joulun odotukseen.

Maanantaina töissä ollessani tuli viesti että paketti olisi haettavana. Joten eiku töiden jälkeen lähikauppaan pakettia hakemaan..ja mitäs sieltä löytyikään...Tämmöinen ihana runsas paketti..tuossa kuvassa jo daim-paketti on aukastu..herkkusuu kun olen :D

Partiolaisten joulukalenteri on ollut haaveena jo monta vuotta..joten SUURET kiitokset tästä :) <3 (Itekki aikoinaan partiolaisena olen ollut..ikinä vaan tullut tätä kalenteria ostettua)

Herkuttelijan cookiet-kirja löyty ja monia kokeilemisen arvoisia ohjeita löyty. Lisäksi oli askarteluun tarroja..jos sitä tänä vuonna sais aikaseksi tehä joulukalenterin kun nyt numerotkin on jo valmiina. Kortti myös pääsi tähän tietokoneen yläpuolelle koristeeksi, ihana on <3

Jouluinen pehmosydän pääsi jo olohuonetta koristamaan ja tonttu-tyttö pääsi roikkumaan keittiöön tonttu-ukon seuraksi, jonka sain pari vuotta sitten lahjaksi samaisesta ringistä. Pääsevät molemmat sitten myöhemmin kuuseen koristeeksi.

Lisäksi oli havin itsenäisyyspäivän kynttilä..edellinen alko olla jo poltettu loppuun.

Mutta todella isot kiitokset salaiselle ystävälle paketista, ihania yllätyksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti