sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. Adventtisunnuntai

Ohos..Sitäpä on taas aikaa kun tätä oon viimeeksi päivttäny tätä :) Se olis marraskuun viimenen päivä ja 1. adventtisunnuntai. Adventtikynttelikkö jäi silleen tekemättä, mutta onneksi on partyliten hopeaköynnös, vai miksi sitä nyt sanotaankaan :D,  niin siitähän semmoisen sitten sai. Siinä kun on sopivasti 4 kynttilän paikkaa. Pitää ensimmäinen kynttilä sytyttää tässä illan päälle.

Huomenna sitten saa aukasta joulukalenterista ensimmäisen luukun, minulla kalenterina on kuin aikasempinakin vuosina, Fazerin joulukalenteri. Se vaan on paras :) Oon myös miettiny jonkinlaista kalenteria myös tänne blogin puolelle, huomenna sen sitten näkee että tuleeko mitään vai ei ;)

Salaisen jouluystävän viimeinen pakettikin olisi muutamaa tavaraa vaille postitusta valmis. Tässä paketissahan me paljastetaan toisemmen toisillemme. Pakko kyllä myöntää että oma ystävä on kyllä saanu pidettyä hyvin sen salassa :)

Joulukuusi tuli ostettua vihdoin ja viimein, pitää ruveta penkomaan kaappeja että onhan siihen kynttilät ja koristeita tarpeeksi :) Joulutähdet sain olohuoneeseen roikkumaan, joten tämä joulun värejä tulee meillä olemaan punainen ja kulta ripauksella beigeä ja muita maanläheisiä värejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti