lauantai 15. marraskuuta 2014

Salaisen Jouluystävän toinen paketti

Toinen salaisenjouluystävän paketti saapui maanantaina. Olin viikon töissä ja siellä tullessa oli viesti saapunut että paketin sais hakea. Joten eikun töiden jälkeen lähi saleen hakemaan pakettia ja kiireen vilkkaan kotia sitä aukasemaan..meinannu ees malttaa otta kuvia ennen aukasua :D Jotenkas ruskeaan kuplapussiin oli paketti laitettu.
Sisältä löytyi ihana peltinen sisustustaulu joka pääsi roikkumaan samantein tähän tietokoneen yläpuolelle.
Ja tämmöinen uutuus, ainaki minulle ja hyvää oli :D Elikkäs Suomi marmeladikonvehteja jotka yllätys yllätys on jo syöty.

Lisäksi paketista löytyi mehiläisvahakynttilä, joka varsinki oli koiran mieleen, piti laittaa se piiloon ku meinas väkisin syyvä sen :D Myös kortti oli matkassa jossa salainen jouluystävä kertoi paketin viritellä kotiani ja mieltäni jouluisiin tunnelmiin :) Jälleen kerran ISO KIITOS ystäväni :)Mullahan on muutaman viikon verran ollu kuistilla jouluvalot jo päällä, nyt viikolla huomasin että osa lampuista on palanut :/ On kyllä kestävät olleet, ostin ne silloin kun muutin Oulun seudulle vuonna 2008 ja siitä asti ovat minua palvelleet. Jotenkas jouluvalo ostoksille on suunnattava jollei sitten satu jostain kätköistä löytymään..mutta epäilen...2 kommenttia:

  1. Ihana paketti ja tuo sisustustaulu sekä sen teksti aivan ihana =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekki tykkään tosi paljon tuosta taulusta, ja ei oo kovin jouluinen että voi tarvittaessa pitää esillä myös ympäri vuoden :)

      Poista